Presentació

Estás en : Inicio » Inici » Presentació

Les administracions públiques, i en concret la Diputació d’Alacant, van començar el 2012 un Pla de Modernització que va marcar les bases d’un projecte de treball ampli i integral per a aquesta institució i que, sobretot, tenia una vinculació directa amb els ciutadans de la província. Les noves tecnologies –les plataformes i aplicacions– han permés en els últims anys simplificar els processos de les pàgines webs amb l’objectiu de convertir-les en veritables finestres digitals.

Convençuts que el treball que es realitze en aquesta direcció ha de comportar elements i accions de transparència, l’any 2013 es va posar en marxa l’actual web de la Diputació d’Alacant. A més, i de manera progressiva, s’ha ampliat el nombre de pàgines corresponents a organismes autònoms o fundacions que en depenen. Tots els llocs web apliquen aquestes normes i dades, dirigides a donar resposta als ciutadans sobre la presa de decisions, la distribució dels pressupostos, les obligacions i els serveis públics.

Tots els llocs web apliquen aquestes normes i dades, dirigides a donar resposta als ciutadans sobre la presa de decisions, la distribució dels pressupostos, les obligacions i els serveis públics. Aquesta llei representa un “important avanç en la matèria i estableix uns estàndards homologables als de la resta de democràcies consolidades”, segons consta en el preàmbul. A més, la Llei 2/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana suma i amplia continguts en matèria de transparència, que posem a la disposició dels ciutadans a través d’aquest portal, amb l’objectiu de facilitar la participació dels ciutadans en la gestió de l’activitat pública de la Diputació Provincial d’Alacant.

Skip to content
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.